Poronkäristyspata herkkusienten kera

Tässä on makua pohjoisesta - ja vähän muualtakin.

Neljälle

  • 600 g pakastettua poronkäristystä
  • 1 keltasipuli
  • voita paistamiseen
  • 1 l tuoreita herkkusieniä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 tl kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi sipuli, paista voissa. Puhdista ja paloittele sienet, ruskista voissa.

2. Sekoita sienet ja sipuli sekä kerma, kuumenna kiehuvaksi, lisää liemikuutio.

3. Ruskista poronkäristys erissä kuumalla pannulla voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada poronkäristys sieniseokseen soijan kera. Anna porista hetki.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!