Poro-piparjuurivoileipä
Tämä on täydellinen iltapalavoileipä tai alkuruoka oluen ja snapsin kera. Ehkä tämä sopii alkuruoaksi rapupäivällisille? Jos haluat, voit valmistaa voileivistä minikokoisia ja tarjoilla niitä seisovassa pöydässä.
Neljälle
- 4 viipaletta maalahden limppua
- pöytämargariinia
- vihreitä salaatinlehtiä
- 1 tomaatti
- 4 viipaletta savuporolihaa
- hillosipuleita
Piparjuurikerma
- 1 dl kuohukermaa
- 1 tl tuoretta, raastettua piparjuurta
- 4 raakaa munankeltuaista
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma, mausta piparjuurella, suolalla ja pippurilla.
2. Voitele leivät. Asettele salaattia, tomaattia ja lihaa leiville.
3. Viimeistele leivät piparjuurikermalla ja munankeltuaisella, jauha päälle hieman mustapippuria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka