Kaada ison kattilan pohjalle ohut kerros öljyä ja lisää maissinjyvät. Nosta kattila liedelle lämpenemään ja laita kansi päälle. Odota, kunnes popcornit ovat poksahdelleet.
Kaada popcornit isoon kulhoon. Halutessasi suolaa kevyesti.
Mittaa voi ja siirappi kattilaan. Lämmitä liedellä sekoitellen, kunnes voi on sulanut. Nosta liedeltä ja jäähdytä hetki, jos seos ehti kiehahtaa.
Paloittele valkosuklaa ja lisää voi-siirappiseokseen. Sekoita, kunnes valkosuklaa on sulanut ja seos on tasaista.
Laita noin kolmannes popcorneista syrjään koristelua varten. Sekoita loppujen poppareiden joukkoon valkosuklaaseos.
Vuoraa kulho (tilavuus 2 l) kelmulla. Painele popcornseos kulhoon ja nosta jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi.
