Pizzavoileivät pitaleivällä

Jos löydät suuria, litteitä pitaleipiä, ne sopivat loistavasti pizzavoileipien pohjaksi.

Yhdelle

  • 1 iso pitaleipä
  • 4-6 rkl valmista pizzakastiketta
  • 50 g mozzarellajuustoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja napsauta grillivastus päälle. Halkaise pitaleipä kahdeksi ympyräksi. Laita ne pellille sileä puoli ylöspäin. Laita pelti uunin ylätasolle, grillaa leipiä 30 sekuntia niin että niistä tulee rapeita.

2. Ota pelti uunista. Käännä leivänpuolikkaat ja levitä päälle pizzakastiketta. Ripottele päälle mozzarellajuustoa. Laita pelti uuniin taas ja grillaa kunnes juusto on sulanut, n. 1 minuutti. Varo, ettei juusto pala.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.