Pizzavoileivät pitaleivällä
Jos löydät suuria, litteitä pitaleipiä, ne sopivat loistavasti pizzavoileipien pohjaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Yhdelle
- 1 iso pitaleipä
- 4-6 rkl valmista pizzakastiketta
- 50 g mozzarellajuustoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja napsauta grillivastus päälle. Halkaise pitaleipä kahdeksi ympyräksi. Laita ne pellille sileä puoli ylöspäin. Laita pelti uunin ylätasolle, grillaa leipiä 30 sekuntia niin että niistä tulee rapeita.
2. Ota pelti uunista. Käännä leivänpuolikkaat ja levitä päälle pizzakastiketta. Ripottele päälle mozzarellajuustoa. Laita pelti uuniin taas ja grillaa kunnes juusto on sulanut, n. 1 minuutti. Varo, ettei juusto pala.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta