Pizzavoileivät pitaleivällä
Jos löydät suuria, litteitä pitaleipiä, ne sopivat loistavasti pizzavoileipien pohjaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Yhdelle
- 1 iso pitaleipä
- 4-6 rkl valmista pizzakastiketta
- 50 g mozzarellajuustoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja napsauta grillivastus päälle. Halkaise pitaleipä kahdeksi ympyräksi. Laita ne pellille sileä puoli ylöspäin. Laita pelti uunin ylätasolle, grillaa leipiä 30 sekuntia niin että niistä tulee rapeita.
2. Ota pelti uunista. Käännä leivänpuolikkaat ja levitä päälle pizzakastiketta. Ripottele päälle mozzarellajuustoa. Laita pelti uuniin taas ja grillaa kunnes juusto on sulanut, n. 1 minuutti. Varo, ettei juusto pala.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan