Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pizzaspaghetti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mikään ei ole italialaisempaa kuin pizza ja spaghetti, mutta entä pizzaspaghetti? Mitä ihmettä se on?

4 hengelle

  • 350g tähteeksi jäänyttä spaghettia kastikkeineen
  • 3 munaa
  • 3 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • raastettua grana-padanoa
  • suolaa tarvittaessa

Valmistusohje

Esimerkiksi aloittelijoille se on hyvä tapa hyödyntää tähteeksi jäänyt pasta herkullisella tavalla. Jätä mikroaaltouuni rauhaan ja ota paistinpannu esiin!

- Riko muna kulhoon ja sekoita mukaan grana-padano -juusto. Lisää spaghetti. Varmista että se peittyy kokonaan munaan. Lisää ripaus tai kaksi suolaa; muista että ylijäänyt spaghetti on maustettu jo kerran.

- Lämmitä oliiviöljy kastikepannulla. Öljyn lämpötilan voit testata pudottamalla palan spaghettia pannulle. Öljy on valmis, jos pannu rupeaa tirisemään.

- Kaada spaghettiseos pannulle ja litistä se kuten pannukakku. Paista noin kaksi minuuttia korkealla lämmöllä, kunnes ruoka saa kullanruskean värin.

- On tärkeää kaataa kaikki ylimääräinen öljy pois pannulta, ennen kuin käännät pastan ympäri. Jotta käännös onnistuisi, peitä pannu isolla lautasella ja pidä sitä peitettynä. Käännä pannu ja lautanen yhtä aikaa, ja niin pasta siirtyy lautaselle. Siirrä sitten paistamaton puoli pannulle ja paista taas kahden minuutin ajan, tai kunnes pastan toinenkin puoli on muuttunut kullanruskeaksi.

- Laita servetti lautaselle ja siirrä pasta pannulta lautaselle.

Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Lisää aiheesta:

Oletko tajunnut käyttää tortilloja näin? Entistäkin helpompi arkiruoka"Tämä oli hitti!" – rapea nuudeliomeletti maistuu koko perheellePasta Alfredo kolmeen tapaan. Kermainen pasta toimii myös kanalla.Internetin suosituin pastaresepti on järjettömän simppeli – etkä luultavasti ole edes kuullut siitä!Gremolata-vasikanfileePasta Carbonara
PizzaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 05.05.202212:55
    Viiden jälkeen

    Juustolautanen-pizza

  • 05.05.202212:39
    Makeat leivonnaiset

    Rocky Road -pizza

  • 28.08.202012:24
    Karppaus

    Ketopizza – Katin ketogeeninen pizza on superherkullinen ja helppo valmistaa

  • 26.04.201708:21
    Pizza

    Valkoinen parsapizza

  • 31.03.201610:07
    Pizzapohja

    Pizzataikina: Pitkä kylmänostatus (48-96h)