Pizza Margarita
Tuoreen pizzan tuoksua on vaikea vastustaa! Pääset helpommalla, kun käytät valmista pizzapohjaa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
2 annosta
- 1 iso valmis pizzapohja (vaihtoehtoisesti 2 pientä)
- 2 keskikokoista sipulia
- 1 murskattu valkosipulin kynsi
- 2 rkl Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
- 2 rkl Saclà aurinkokuivattu tomaatti & valkosipuli pastakastiketta
- 4 luumutomaattia
- 4 kpl Saclà aurinkokuivattua tomaattia
- 125 g mozzarella viipaleita
- 6 basilikan lehteä
- merisuolaa
- mustapippuri
Valmistusohje
Lämmitä uuni pizzapohjan paisto ohjeiden mukaiseen lämpötilaan.
Lämmitä öljy paistinpannulla ja ruskista pilkottu sipuli ja valkosipuli. Lisää pastkastike ja mausta, koko ajan hyvin sekoittaen. Levitä täyte pohjalle ja lisää tomaatti- ja mozzarellaviipaleet päälle.
Paista 10–12 minuuttia, tai kunnes mozzarella alkaa sulaa ja kuplia. Revi tuoreita basilikanlehtiä valmiin pizzan päälle ja tarjoile!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan