Pizza Margarita

Tuoreen pizzan tuoksua on vaikea vastustaa! Pääset helpommalla, kun käytät valmista pizzapohjaa.

2 annosta

  • 1 iso valmis pizzapohja (vaihtoehtoisesti 2 pientä)
  • 2 keskikokoista sipulia
  • 1 murskattu valkosipulin kynsi
  • 2 rkl Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
  • 2 rkl Saclà aurinkokuivattu tomaatti & valkosipuli pastakastiketta
  • 4 luumutomaattia
  • 4 kpl Saclà aurinkokuivattua tomaattia
  • 125 g mozzarella viipaleita
  • 6 basilikan lehteä
  • merisuolaa
  • mustapippuri

Valmistusohje

Lämmitä uuni pizzapohjan paisto ohjeiden mukaiseen lämpötilaan.

Lämmitä öljy paistinpannulla ja ruskista pilkottu sipuli ja valkosipuli. Lisää pastkastike ja mausta, koko ajan hyvin sekoittaen. Levitä täyte pohjalle ja lisää tomaatti- ja mozzarellaviipaleet päälle.

Paista 10–12 minuuttia, tai kunnes mozzarella alkaa sulaa ja kuplia. Revi tuoreita basilikanlehtiä valmiin pizzan päälle ja tarjoile!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja