Pizza Margarita

Tuoreen pizzan tuoksua on vaikea vastustaa! Pääset helpommalla, kun käytät valmista pizzapohjaa.

2 annosta

  • 1 iso valmis pizzapohja (vaihtoehtoisesti 2 pientä)
  • 2 keskikokoista sipulia
  • 1 murskattu valkosipulin kynsi
  • 2 rkl Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
  • 2 rkl Saclà aurinkokuivattu tomaatti & valkosipuli pastakastiketta
  • 4 luumutomaattia
  • 4 kpl Saclà aurinkokuivattua tomaattia
  • 125 g mozzarella viipaleita
  • 6 basilikan lehteä
  • merisuolaa
  • mustapippuri

Valmistusohje

Lämmitä uuni pizzapohjan paisto ohjeiden mukaiseen lämpötilaan.

Lämmitä öljy paistinpannulla ja ruskista pilkottu sipuli ja valkosipuli. Lisää pastkastike ja mausta, koko ajan hyvin sekoittaen. Levitä täyte pohjalle ja lisää tomaatti- ja mozzarellaviipaleet päälle.

Paista 10–12 minuuttia, tai kunnes mozzarella alkaa sulaa ja kuplia. Revi tuoreita basilikanlehtiä valmiin pizzan päälle ja tarjoile!

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.