Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pistou à la Jouni

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoa aromikas pistou pastan ja tuoreen leivän kanssa.

Ainekset

  • kourallinen vihreitä papuja
  • 2 isoa jauhoista perunaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 2 anjovisfileetä
  • 1 suuri nippu basilikaa tai kaksi ruukkubasilikaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 dl parmesaania raastettuna
  • suolaa ja pippuria
  • 400 g pastaa

Valmistusohje

Poista pavuista kannat ja kuori perunat. Pilko perunat 2 mm:n vahvuisiksi siivuiksi ja säilytä vedessä.

Murskaa valkosipuli, pinjansiemenet, anjovisfileet ja basilika huhmareessa. Lisää öljy ja parmesaani. Laita kylmään.

Keitä perunoita suolatussa vedessä n. 4 minuuttia. Lisää pavut ja keitä n. minuutti.

Lisää pasta (esim. Linguine) ja keitä 8 minuuttia. Valuta nopeasti, mutta huom! Älä valuta ihan kuivaksi.

Sekoita sekaan jääkaapista ollut pistou.

Lisää aiheesta:

Pastaa häränfileen ja kerman keraPastaa villisikakastikkeessaKaalikeitto les LandesistaSuikalepihvit kantarellien keraVärikkäät fusillinitPastaa kananmaksan ja tomaatin kanssa
KalapastaGoGreenPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Kalapasta
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovis-parsakaali-rusinaspagetti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Spagetti Svedese

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Sardiini-tomaattipasta

  • 18.02.201300:00
    Parsaviikot

    Pastaa venäläisellä kaviaarilla

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovispasta pinaatin, kerman ja valkosipulin kera