Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pippuripihvi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Akseli valmistaa tänään pippuripihviä aidon pihviravintola Stefan´s Steakhouse tyyliin hieman erilaisin maustein.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

4:lle

  • 4 naudan sisäfileepihviä
  • 2 oksaa tuoretta timjamia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja pippuria
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl murskattuja pippureita

  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 0,5 dl konjakkia
  • 2 dl demi-glace kastikepohjaa
  • 1 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Kuumenna öljy kattilassa lämpimäksi. Freesaa pippureita öljyssä ja lisää sinappi. Sekoita ja lisää joukkoon konjakki. Lisää heti perään demi-glace kastikepohja. Anna kiehahtaa. Llisää joukkoon kerma ja keitä hiljaisella lämmöllä viisi minuuttia. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Mausta huoneenlämpöiset pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla voissa murskatun valkosipulinkynnen ja timjamin kanssa pari minuuttia molemmilta puolilta ja siirrä vetäytymään viideksi minuutiksi. Tarjoile uunissa paahdetun valkosipulinkynnen ja tomaatin kanssa.

Lisää aiheesta:

Hirven paahtopaisti ja yrttimajoneesiPorsaanfileetä punaviinikastikkeessaPorsaanfilee viherpippurikastikkeellaNopea ranskalainen lihapataEntrecôte snacksKaritsan karetta ja paistettuja perunoita, chimichurria ja aiolia
PippuripihviLiharuokaKananmunatonMakujaAkseli HerleviVideoreseptitPääruoat

Tuoreimmat aiheesta

Pippuripihvi
  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Liekitetty pippuripihvi ja yrtti-paahtoperunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Liekitetyt pippuripihvit

  • 18.02.201300:00
    Ystävänpäivä

    Pippuripihvi ja sukiyaki

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pippuripihvit konjakkikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Pippuripihvit