Piparjuuri-broileripasteijat
Pasteijat valmistuvat helposti pakastetaikinasta. Piparjuuri ja broileri sopivat mahtavasti yhteen.
30 kpl
- 5 kpl pakastevoitaikinalevyjä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
- noin 1/2 tl suolaa
- 1 päärynä
- 1 rs (125 g) piparjuurituorejuustoa
- 1 tl hunajaa
Voiteluun
- 1 kananmuna
- (seesaminsiemeniä)
Valmistusohje
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä, mausta suolalla.
Jäähdytä ja hienonna kypsät suikaleet. Kuori ja hienonna päärynä pieneksi. Sekoita broileri, päärynä, tuorejuusto ja hunaja keskenään. Kauli voitaikinalevyjä isommiksi ja levitä täytettä levyille. Rullaa molempia pitkiä sivuja kohti keskustaa. Leikkaa rullat pituussuunnassa kuuteen osaan. Voitele pasteijat kananmunalla ja aseta leivinpaperin päälle uunipellille.
Kypsennä noin 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan