Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pinaattipannari – se pinaattilettujen helpompi versio!

Otava
Julkaistu 03.09.2021 08:54

MTV LIFESTYLE

Ainekset

  • 150 g pakastepinaattia
  • 3 kananmunaa
  • 7 dl maitoa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Pinaattipannari tehdään näin:

Valmistusaika: 60 minuuttia

Annokset: 8 annosta

  1. Nappaa pakastepinaatti hyvissä ajoin sulamaan huoneenlämpöön. Valuta sulanut pinaatti siivilässä ja painele lusikalla liiat nesteet pois. 
  2. Riko kulhoon kananmunat, lisää maito ja sekoita vispilällä, kunnes munien rakenne menee rikki. Siivilöi jauhot sekaan, lisää suola, oliiviöljy ja pinaatti. Anna taikinan levätä huoneenlämmössä 20 minuuttia.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille, paista 225-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Leikkele saksilla sopiviksi suupaloiksi ja tarjoa puolukkahillon kanssa.

Vinkki! Voit korvata maidon kaurajuomalla ja osan vehnäjauhoista sämpyläjauhoilla. Käytä isoa leivinpaperiarkkia, jotta taikina ei pääse ujuttautumaan leivinpaperin alle.

Pinaattipannari on kuin pinaattiletut, mutta helpompana versiona! Pinaattipannarin voit vain lykätä uuniin pellillä. Pinaattipannarin ohje on Hanna Gullichsenin ja Elina Ylitervon kirjasta Kylmä nakki (Otava, 2021).

Lisää aiheesta:

Hanna Sumarin raparperipaistosPähkinäleipäPomeranssileipäMaapähkinäkakkuRuiskakkuset rusinoiden keraPannukakku
PannukakkuSuolainen pannukakkupinaattiVälipalatSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Pannukakku
  • 28.01.202212:57
    Suolainen pannukakku

    Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!

  • 03.09.202108:54
    Suolainen pannukakku

    Pinaattipannari – se pinaattilettujen helpompi versio!

  • 25.10.201912:56
    Suolainen pannukakku

    Perunapannukakku – Sannan helppo ja gluteeniton pannari

  • 27.08.201915:37
    Omenapaistos

    Omena-kaurapannukakku – maailman paras pannukakku ja omena-kaurapaistos yhdistyivät taivaallisen ihanaksi herkuksi

  • 16.01.201811:57
    Samassa liemessä

    Ricottapannarit