Mainos

Pikkelöityä fenkolia ja naurista

kaali

Valmista raikas lisuke esimerkiksi grilliruoalle fenkolista ja nauriista.

Ainekset

  • 1 kpl fenkolia, viipaloituna
  • 3 kpl mini hunajanauriita, viipaloituna
  • ½ dl etikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 ½ dl vettä

Valmistusohje

Valmista ensiksi marinointiliemi laittamalla kattilaan etikka, sokeri ja vesi. Kiehauta. Laita ohuen ohueksi viipaloidut kasvikset kulhoon ja kaada päälle kuuma marinointiliemi. 
 

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!