Mainos
Pikkelöityä fenkolia ja naurista
Julkaistu
Valmista raikas lisuke esimerkiksi grilliruoalle fenkolista ja nauriista.
Ainekset
- 1 kpl fenkolia, viipaloituna
- 3 kpl mini hunajanauriita, viipaloituna
- ½ dl etikkaa
- 1 dl sokeria
- 1 ½ dl vettä
Valmistusohje
Valmista ensiksi marinointiliemi laittamalla kattilaan etikka, sokeri ja vesi. Kiehauta. Laita ohuen ohueksi viipaloidut kasvikset kulhoon ja kaada päälle kuuma marinointiliemi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen