Pieni herkkupala
Julkaistu
Tämä voileipä on yksinkertainen lounas tai maukas iltapala.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- voita tai margariinia
- 150 g maksapasteijaa
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 2 isoa tomaattia
- 8 viipaletta pekonia
- 1 pieni pala lavakurkkua
- salaattia
Valmistusohje
1. Paahda leipäviipaleet ja voitele ne. Levitä päälle paksu kerros maksapasteijaa, peitä raaoilla herkkusieniviipaleilla, tomaattiviipaleilla ja parilla siivulla vastapaistettua pekonia. Suikaloi kurkku ja ripottele päälle. Tarjoile suikaloidun salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti