Pieni Club Sandwich
Aitoon Club Sandwichiin tulee kanafileetä, pekonia, tomaattia ja salaattia kahden tai kolmen paahtoleipäviipaleen väliin. Koko komeus kruunataan majoneesilla.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- voita
- ½ salaatinkerä
- 4 kanafileetä
- 2 rkl majoneesia
- 4 viipaletta pekonia
- 1 tomaatti
- 1 punasipuli
- ½ kurkku
- voileipämargariinia
Valmistusohje
1. Paista kanat ja pekoni. Kuori ja viipaloi sipuli ohuesti. Huuhdo ja viipaloi tomaatti ja kurkku ohuesti. Huuhdo salaatti ja revi se pienemmäksi.
2. Paahda leipäviipaleet ja levitä päälle margariinia. Jaa leivät kolmioiksi ja laita yksi kolmio jokaiselle lautaselle. Laita viipaleille salaattia, majoneesia ja kurkkua. Viipaloi kana ja lisää voileiville. Jatka tomaatilla, sipulilla ja rapealla pekonilla.
3. Laita toiset leipäviipaleet voileipien päälle, voipuoli alaspäin. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka