Pienet parsakaalipiirakat
Pienet parsakaalipiiraat ovat mainio välipala ja sopivat illanistujaisten tarjoiluihin.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 12 annosta
Pohjat
- 1 pkt (400 g) pakastepiirakkataikinaa
Täyte
- 100 g parsakaalin kukintoja
- 1 rkl margariinia
- 1 punasipuli silputtuna
- 1 tl currya
- 1 tl garam masalaa
- 1 cm:n pala tuoretta inkivääriä silputtuna
- 1 valkosipulin kynsi
- hyppysellinen suolaa
- 2 rkl tuoretta korianteria silputtuna
- 1 dl Alpro soya kevyt ruoanlaittovalmistetta
- 2 rkl Alpro soya maustamatonta luomusoijavalmistetta
Valmistusohje
1. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Höyrytä tai kiehauta parsakaalin kukinnot.
3. Sulata margariini paistinpannussa ja kuullota punasipulisilppu, mausteet ja inkivääri kevyesti. Lisää parsakaalin kukinnot pannuun ja kypsennä vielä 2 minuuttia. Sekoita korianterisilppu joukkoon.
4. Vuoraa voidellut piirakkavuoat ohueksi kaulitulla taikinalla ja pistele taikina haarukalla.
5. Annostele parsakaalitäyte vuokiin.
6. Sekoita Alpro soya kevyt ruoanlaittovalmiste ja maustamattoman jogurtin tapaan nautittava Alpro soya luomusoijavalmiste. Kaada seos parsakaalin päälle.
7. Paista piirakoita 180 asteessa noin 15 minuuttia.
8. Tarjoa lämpiminä.
Annoksen laskennallinen ravintoarvo 145 kcal.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan