Pienen budjetin spagetti

Nopeaa ja halpaa!

Neljälle

  • 500 g spagettia
  • 250 g kuutioitua pekonia tai savustettua sianlihaa
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • muskottia
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Paista pekoni ja sipulit.

2. Keitä pasta kypsäksi. Siivilöi vesi pois ja kaada pasta takaisin kattilaan. Kaada päälle hieman oliiviöljyä, mausta mustapippurilla, kääntele.

3. Vatkaa munat, sekoita juustoraasteen ja muskotin (ripaus) kanssa. Sekoita munaseos nopeasti pastaan ja lisää pekonit ja sipuli. Ripottele päälle persiljaa. Tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.