Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pollo Don Corleone

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 4 broilerinfileetä
  • 100g tuoretta parmesaanijuustoa
  • suolaa ja vastajauhettua valkopippuria
  • 200g tagliatelle-pastaa (tuoretta)
  • 100g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 salottisipulia
  • ½ litraa kanalientä
  • 3 dl punaviiniä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 1 rkl arrowjuurijauhetta tai Maizenaa

Valmistusohje

1. Kastike: Kuori valkosipulinkynnet. Kuori ja hienonna salottisipulit ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Kuullota sipulia ja tomaatteja oliiviöljyssä kattilassa ja purista joukkoon valkosipulinkynnet. Sekoita, jotta seos ei pala pohjaan. Sipulit saavat pehmetä mutta eivät ruskistua. Lisää kanaliemi ja punaviini ja keitä, kunnes kastiketta on jäljellä puolet. Suurusta kastike vesitilkkaan sekoitetulla arrowjuurijauheella tai Maizenalla ha mausta mustapippurilla. Pidä kastike lämpimänä.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Pane broilerinfileet uunikestävään vuokaan, mausta suolalla ja valkopippurilla ja höylää parmesaanijuustosta lastuja fileiden peitoksi. Kypsennä fileitä uunissa noin kymmenen minuuttia.

Italialaisessa alkuperäisohjeessa käytetään kokonaisia broilerin rintapaloja. Ne esikypsennetään uunissa ja jäähdytetään, minkä jälkeen rintalihat leikataan irti. Näin liha pysyy mehukkaana ja säilyttää muotonsa. Tässä ohjeessa oikaisemme hieman ja käytämme broilerinfileitä.

3. Keitä pasta ohjeen mukaan. Annostele lautasille ensin kastike ja sitten pasta. asettele päällimmäiseksi broilerin rintafileet, jotka on leikattu viistosti 5-6 osaan.

Lisää aiheesta:

Broileri-pot-au-feu krutonkien keraCoq au vinPestotäytteinen broilerinfilee ja voissa paistetut kasviksetJauhelihatäytteiset cannellonitJauhelihalla täytetty conchigialeLiha-kesäkurpitsapata
KanapastaPastat ja nuudelitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanapasta
  • 06.03.202318:30
    Nopeat ja helpot

    Harri Syrjäsen punainen curry -kanapasta

  • 13.02.202318:30
    Ystävänpäivä

    Harri Syrjäsen Marry Me -kanapasta

  • 04.03.202217:00
    Pastat ja nuudelit

    Harri Syrjäsen helppo Kievin kana

  • 20.12.202110:12
    Pasta

    Harri Syrjäsen helppo Pasta Alfredo

  • 07.12.202115:34
    Pastat ja nuudelit

    Harri Syrjäsen helppo appelsiini-broileripasta