Pestopastaa

Tuorepastassa maistuvat pavut ja juusto.

2 annosta

  • 250g Giovanni Rana tuorepastaa
  • 250g perunoita
  • 150g vihreitä papuja
  • 1 prk (90g) Saclà pesto alla Genovese
  • 6 rkl Crème Fraichea
  • 3 rkl tuoretta, raastettua Grana Padano juustoa
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Lisää runsaasti vettä isoon kattilaan, kiehauta. Pilko perunat noin kahden sentin kokoisiksi paloiksi. Keitä perunoita noin viisi minuuttia ja lisää pasta. Keitä pastaa ohjeiden mukaisesti (noin viisi minuuttia, pastasta riippuen) Lisää pilkotut pavut ja keitä vielä 2-3 minuuttia.

Valuta pasta, perunat ja pavut, ota talteen noin kupillinen keittolientä.

Sekoita keitetyt raaka-aineet sekä pesto, creme fraiche ja Grana Padano juusto keskenään. Lisää myös muutama ruokalusikallinen keittolientä. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja tarjoile runsaan mustapippurin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!