Pesto-perunasalaatti Sara La Fountainin tyyliin

Vappu, piknik ja perunasalaatti. Kokeile klassikkoa pestolla höystettynä!

5-6 henkilölle

  • 400 g perunoita keitettynä, kuorittuna ja viipaloituna
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 rkl pestoa
  • loraus kermaa
  • 1 dl herneitä, sulatettuna
  • mustapippuria
  • suolaa

Valmistusohje

1. Ensimmäiseksi tee kastike: Sekoita kulhossa 4rkl majoneesia, 1rkl pestoa, loraus kermaa ja 1dl sulatettuja pakaste herneitä.

2. Lisää valmis kastike perunaviipaleiden joukkoon. Lopuksi mausta perunasalaattia hieman mustapippurilla ja suolalla.

Resepti: Sara La Fountain

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja