Perunalla täytetyt leivät

Tämä on suosittu kotiruoka Intiassa. Se on myös suosittu katuruoka, silloin kun haluaa kevyen lounaan tai tukevan välipalan. Voit joko leipoa omia intialaisia leipiä tai käyttää ja täyttää valmiita pitaleipiä.

Kuudelle

  • 4 isoa jauhoista perunaa
  • 5 vihreää chiliä
  • ½ ruukkua korianteria
  • 1 tl suolaa

Tarjoiluun

  • 6 intialaista leipää tai pitaleipää
  • 2 dl ruokajogurttia

Valmistusohje

1. Harjaa perunat hyvin ja keitä ne kuorineen. Silppua chilit pieneksi, samoin korianteri.

2. Anna kypsien perunoiden jäähtyä hieman ja kuori ne. Survo perunat ja sekoita joukkoon chili- ja korianterisilput sekä suola. Tarjoa seos lämpimien leipien välissä jogurtin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!