Mainos
Mainos

Loppukesä on kesäkurpitsoiden parasta aikaa. Valmista silloin herkullisia peruna-kesäkurpitsakakkuja.

Kahdelle

Raaka-aineet

  • 100 g kesäkurpitsaa
  • 1 peruna
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 maustemitta suolaa
  • 1 kananmuna
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • kermaviiliä
  • hienonnettua ruohosipulia
  • hienonnettua punasipulia

Valmistusohje

1. Raasta kesäkurpitsa karkeasti. Kuori ja raasta peruna. Sekoita raasteet vehnäjauhojen ja suolan kanssa kulhossa. Vatkaa muna ja lisää raasteseokseen.

2. Kuumenna voita paistinpannussa. Muotoile taikinasta kakkuja pannussa ja paista ne kullankeltaisiksi molemmin puolin keskilämmöllä.

3. Tarjoile kermaviilin, ruohosipulin ja punasipulin kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.