Persikat mantelikatolla
Julkaistu
Rakastettua jälkiruokaa.
Neljälle-viidelle
- 1 iso prk persikanpuolikkaita
Taikina
- 2 pss mantelilastuja
- 50 g voita
- ½ dl kidesokeria
- ½ dl kahvikermaa
- 1 rkl vehnäjauhoja
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta persikat ja laita ne uunivuokaan.
2. Sekoita taikina kattilassa. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi. Levitä hedelmille.
3. Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia kunnes pinta on saanut väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa