Rakastettua jälkiruokaa.
Neljälle-viidelle
- 1 iso prk persikanpuolikkaita
Taikina
- 2 pss mantelilastuja
- 50 g voita
- ½ dl kidesokeria
- ½ dl kahvikermaa
- 1 rkl vehnäjauhoja
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta persikat ja laita ne uunivuokaan.
2. Sekoita taikina kattilassa. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi. Levitä hedelmille.
3. Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia kunnes pinta on saanut väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.