Persikat mantelikatolla

Rakastettua jälkiruokaa.

Neljälle-viidelle

  • 1 iso prk persikanpuolikkaita

Taikina

  • 2 pss mantelilastuja
  • 50 g voita
  • ½ dl kidesokeria
  • ½ dl kahvikermaa
  • 1 rkl vehnäjauhoja

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta persikat ja laita ne uunivuokaan.

2. Sekoita taikina kattilassa. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi. Levitä hedelmille.

3. Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia kunnes pinta on saanut väriä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja