Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Peppen pasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 hengelle

  • 5 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä pilkottuina
  • 1 tl kuivattua chilipippuria (ei välttämätön)
  • 2 pientä kesäkurpitsaa ohueksi viipaloituina
  • 16 jättikatkarapua
  • 12 kirsikkatomaattia puolitettuina
  • suolaa maustamiseen
  • nippu tuoretta, liuskalehtistä persiljaa silputtuna
  • 350 ml valkoviiniä
  • 460 g rigatoni-pastaa
  • vastaraastettua parmesaania päälle

Tee näin

    Valmistusohje

    - kuumenna öljy suurella pannulla

    - lisää valkisipuli, chili, kesäkurpitsat ja paista, kunnes kesäkurpitsat ovat al dente (pehmeitä, mutta hieman "pureskeltavia")

    - lisää katkaravut, tomaatit, suola, persilja sekä viini

    - peitä kannella ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia

    - kun kastike on keittymässä, keitä pasta suolalla maustetussa vedessä

    - sekoita pastaa, jotta se ei takerru

    - poista katkaravut ja kesäkurpitsat pannulta ja laita sivummalle, jätä kastiketta pannulle

    - valuta pasta, kun se on al dente ja lisää pannulle

    - ripottele parmesaaniraaste pastan joukkoon, sekoita hyvin

    - aseta pasta kastikkeineen tarjoiluastialle ja laita katkaravut sekä kesäkurpitsat päälle

    - ripottele persiljaa päälle ja tarjoile välittömästi

    Lisää aiheesta:

    Kiillotetut kananjalat, vihanneksia, pastaa ja mustia papujaKala-äyriäispastaKatkarapukeitto banaanin keraNauhapastaa ja latva-artisokkaaPasta vongole ja halstratut kampasimpukatPeggyn pieni punainen keittiö: Kanaa Igorin tapaan
    ÄyriäispastaPääruoatPastat ja nuudelit

    Tuoreimmat aiheesta

    Äyriäispasta
    • 18.02.201300:00
      Pääruoat

      Kalmareita, putkipastaa ja kastiketta

    • 28.02.201310:02
      Laktoositon

      Äyriäispasta

    • 18.02.201300:00
      Pastakastike

      Pasta frutti di mare

    • 18.02.201300:00
      Pääruoat

      Pasta alle vongole

    • 18.02.201300:00
      Pastat ja nuudelit

      Kala-äyriäispasta