Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pennepastaa suklaa-sardellikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Penne alla cioccolato with anchovies yhdistää kaikki tuntemasi maut uudeksi, upeaksi ruokalajiksi!

4 hengelle

  • 450 g penne rigate -pastaa
  • 3 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä pilkottuna
  • 2 kuivattua chilipalkoa murskattuna
  • 8 sardellifilettä pieneksi pilkottuna
  • 475 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus vähintään 70 % ) paloiteltuna
  • 115 g hienoja korppujauhoja
  • pieni nippu tuoretta persiljaa

Valmistusohje

- Keitä penne suolalla maustetussa vedessä. Kun pasta on kypsymässä, valmista kastike.

- Kuumenna öljy pannulla. Ruskista kevyesti valkosipuli, chili ja sardellit. Kypsennä kunnes valkosipuli on kullanruskeaa ja sardellit hajoavat.

- Lisää suklaa. Kun se on sulanut, lisää korppujauhot.

- Valuta pasta juuri ennen al dente -vaihetta ja lisää kastikkeen joukkoon.

- Lisää persilja ja sekoita hyvin muutaman sekunnin ajan, jotta kastike ja pasta menevät kunnolla sekaisin.

- Tarjoile välittömästi.

Lisää aiheesta:

Sardellipullat tomaattikastikkeessaPastaa ja oliivitomaattikastikettaSpagetti carbonara vihannesten ja keltuaisen keraMunakoiso-tomaattipastaValkosipulispaghettiaIsoäiti Marian spaghetti puttanesca
KalapastaPastakastikePääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Kalapasta
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovis-parsakaali-rusinaspagetti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Spagetti Svedese

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Sardiini-tomaattipasta

  • 18.02.201300:00
    Parsaviikot

    Pastaa venäläisellä kaviaarilla

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovispasta pinaatin, kerman ja valkosipulin kera