Pennepastaa, perunoita, rucolaa ja pestoa

Pastan kanssa nautitaan nyt perunoita.

1 annos

  • 200 g pestyjä, uusia perunoita
  • 150 g pennepastaa
  • 4 rkl Saclà pestokastiketta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta, raastettua parmesanjuustoa
  • kourallinen rucolasalaattia

Valmistusohje

Keitä pennepasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Keitä perunoita samanaikaisesti suolavedessä, kannen alla noin 10-12 minuuttia, tai kunnes ovat pehmenneet.

Valuta perunoista vesi ja pilko perunat neljään osaan.

Lisää perunat kulhoon ja mausta. Lisää joukkoon myös valutettu pasta ja pestokastike. Sekoita.

Annostele kahteen pastakulhoon ja ripottele pinnalle parmesanjuusto sekä rucolasalaatti. Nauti!

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja