Pennepastaa, perunoita, rucolaa ja pestoa
Pastan kanssa nautitaan nyt perunoita.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
1 annos
- 200 g pestyjä, uusia perunoita
- 150 g pennepastaa
- 4 rkl Saclà pestokastiketta
- suolaa
- mustapippuria
- tuoretta, raastettua parmesanjuustoa
- kourallinen rucolasalaattia
Valmistusohje
Keitä pennepasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Keitä perunoita samanaikaisesti suolavedessä, kannen alla noin 10-12 minuuttia, tai kunnes ovat pehmenneet.
Valuta perunoista vesi ja pilko perunat neljään osaan.
Lisää perunat kulhoon ja mausta. Lisää joukkoon myös valutettu pasta ja pestokastike. Sekoita.
Annostele kahteen pastakulhoon ja ripottele pinnalle parmesanjuusto sekä rucolasalaatti. Nauti!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan