Pennepastaa, perunoita, rucolaa ja pestoa

Pastan kanssa nautitaan nyt perunoita.

1 annos

  • 200 g pestyjä, uusia perunoita
  • 150 g pennepastaa
  • 4 rkl Saclà pestokastiketta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta, raastettua parmesanjuustoa
  • kourallinen rucolasalaattia

Valmistusohje

Keitä pennepasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Keitä perunoita samanaikaisesti suolavedessä, kannen alla noin 10-12 minuuttia, tai kunnes ovat pehmenneet.

Valuta perunoista vesi ja pilko perunat neljään osaan.

Lisää perunat kulhoon ja mausta. Lisää joukkoon myös valutettu pasta ja pestokastike. Sekoita.

Annostele kahteen pastakulhoon ja ripottele pinnalle parmesanjuusto sekä rucolasalaatti. Nauti!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!