Pekonipannukakku purjolla

Tästä kaikki pitävät, ja se on helppo valmistaa. Tarjoile mielellään puolukkahillon kera, mutta tomaatti-sipulisalaatti vinaigretten kanssa käy yhtä hyvin lisukkeena.

Neljälle

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl kidesokeria
  • 2 kananmunaa
  • noin 6 dl maitoa

Täyte

  • 1 viipaloitu purjo
  • noin 200 g pekonia, kuutioina

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Ruskista pekoni ja laita kevyesti voideltuun uunipannuun.

3. Ruskista purjo kevyesti ja lisää pannuun.

4. Vatkaa taikina ja kaada pannuun. Paista kypsäksi uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat