Pekonipannukakku purjolla
Julkaistu
Tästä kaikki pitävät, ja se on helppo valmistaa. Tarjoile mielellään puolukkahillon kera, mutta tomaatti-sipulisalaatti vinaigretten kanssa käy yhtä hyvin lisukkeena.
Neljälle
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 2 tl kidesokeria
- 2 kananmunaa
- noin 6 dl maitoa
Täyte
- 1 viipaloitu purjo
- noin 200 g pekonia, kuutioina
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Ruskista pekoni ja laita kevyesti voideltuun uunipannuun.
3. Ruskista purjo kevyesti ja lisää pannuun.
4. Vatkaa taikina ja kaada pannuun. Paista kypsäksi uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan