Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pekoniin käärityt nyhtökaurapihvit ja lohkoperunat grillissä, raikas tzatzikisalaatti

8:07Grillatut pekoni-nyhtökaurapihvit ja tsatsikisalaatti
Julkaistu 20.06.2018 07:15

MTV LIFESTYLE

Tarvitset (4 annosta)

  • 1 pkt nyhtökaurapihvejä (Gold & Green)
  • 1 pss pihvien kastiketta
  • 4 viipaletta pekonia
  • (cocktailtikkuja)

Perunat

  • 8 isoa keitettyä perunaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna

Salaatti

  • 1 dl paksua maustamatonta jogurttia
  • 100 g fetajuustoa murennettuna
  • ½ sitruunan mehu
  • tilkka oliiviöljyä
  • ripaus mustapippuria
  • ½ kurkku kuutioina
  • 1 paprika kuutioina
  • 2 isoa tomaattia kuutioina
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 dl kalamataoliiveja

Valmistusohje

Sivele kastike pihvien pinnoille. Kääri pihvien ympärille pekoniviipaleet ja kiinnitä ne tarvittaessa cocktailtikuilla. Lohko perunat ja kääntele niiden joukkoon öljy, suola, mustapippuri ja rosmariini.

Sekoita isossa kulhossa jogurtti, fetajuusto, sitruunamehu, oliiviöljy ja mustapippuri. Lisää loput salaatin ainekset ja kääntele salaatti sekaisin, jätä tekeytymään.

Grillaa pihvit niin, että pekoni ruskistuu kauttaaltaan. Grillaa perunat valurautapannussa tai tasoparilalla kuumassa grillissä niitä välillä käännellen. Tarjoile pihvit perunoiden ja tzatzikisalaatin kera.

Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa grillissä valmistui tällä kertaa pekoniin käärittyjä nyhtökaurapihvejä lohkoperunoiden kera. Jogurtilla maustettu salaatti viimeistelee kesäisen grilliannoksen.

makujenaamu_pekonipihvitMTV

Lisää aiheesta:

Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen lämmin pasta-pekonisalaatti ja paistettua kalaaGrillatut nyhtökaurapihvit pitataskussa, kaali-omenasalaattia ja sweet chili- majoneesi Paras perunasalaatti vapuksiClub sandwich ja yrttilohkoperunatGrillatut maksipihvit peston kanssaEntrecôte snacks
Makujen aamuHuomenta SuomiPekoniGrillausPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Makujen aamu
  • 03.04.201909:00
    Huomenta Suomi

    Makujen aamu: Seesami-broilerinugetit, teriyaki-juureksia ja mangomajoneesia

  • 27.03.201909:00
    Quesadillat

    Makujen aamu: Quesadillat maissisalaatilla ja avokado-jogurttikastikkeella

  • 20.03.201909:00
    Lohikeitto

    Makujen aamu: Ponzulla maustettu lohikeitto

  • 13.03.201909:25
    Broileri

    Makujen aamu: Ponzu-marinoitua broileria ja paahdettuja kasviksia pellillä

  • 20.06.201807:16
    Huomenta Suomi

    Vuohenjuusto-munakoisoburgeri, grillattuja kasviksia ja harissakastiketta