Pehmeä riisipuuro

Täysmaidolla saat täyteläisen puuron.

4 annosta

  • 2 dl puuroriisiä
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 6-8 cm pitkä kanelitanko
  • 2 dl vettä
  • 8 dl täysmaitoa

Tarjoiluun

  • maitoa, kanelia ja sokeria

Valmistusohje

1. Kiehauta riisi, suola, sokeri, kanelitanko ja vesi. Alenna lämpöä. Kuumenna maito toisessa kattilassa.

2. Lisää kuuma maito riisin joukkoon vähän kerrallaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla. Muista sekoittaa, jotta riisi ei pala pohjaan. Puuroannos kypsyy noin 50 minuutissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja