Pasteija kinkkumuhennoksella
Julkaistu
Lämpimät voitaikinapasteijat maukkaalla täytteellä ovat yksinkertainen tapa hurmata vieraasi. Tarjoile mielellään muutama rapean salaatinlehden kera.
4 kpl
- 4 voitaikinapasteijaa
Täyte
- 2 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoja
- noin 3 dl kermaa
- noin 150 g hienonnettua savukinkkua
- suolaa ja pippuria
- keitettyä parsakaalia
- tomaattisuikaleita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Paista voi ja jauhot kattilassa, lisää kerma, mausta ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Sekoita mukaan kinkku ja keitä vielä muutama minuutti. Täytä pasteijat, koristele parsakaalilla ja tomaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka