Pasteija kinkkumuhennoksella

Lämpimät voitaikinapasteijat maukkaalla täytteellä ovat yksinkertainen tapa hurmata vieraasi. Tarjoile mielellään muutama rapean salaatinlehden kera.

4 kpl

  • 4 voitaikinapasteijaa

Täyte

  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • noin 3 dl kermaa
  • noin 150 g hienonnettua savukinkkua
  • suolaa ja pippuria
  • keitettyä parsakaalia
  • tomaattisuikaleita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paista voi ja jauhot kattilassa, lisää kerma, mausta ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Sekoita mukaan kinkku ja keitä vielä muutama minuutti. Täytä pasteijat, koristele parsakaalilla ja tomaatilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja