Pastasalaatti peston ja mozzarellan kera

Pastasalaatti on hyvää ja helppoa lounasta tai päivällistä, ja sopii mainiosti seisovaan pöytään. Helpoiten pääset jos ostat peston valmiina, ja sekoitat salaatin vihanneksista, juustosta ja yrteistä.

Neljälle

  • 4 annosta pennepastaa
  • 1 dl valmista pestoa
  • hieman oliiviöljyä
  • 1 punasipuli
  • 2 tomaattia
  • 2 mozzarellajuustoa
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • mustapippuria
  • välimerensuolaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Sekoita pasta ja pesto. Lisää hieman oliiviöljyä ja sekoita.

2. Hienonna basilika, säästä muutama kokonainen lehti koristeluun. Suikaloi punasipuli, kuutioi mozzarella ja tomaatit.

3. Kääntele sipuli ja tomaatti pastaan mozzarellan ja hienonnetun basilikan kera. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja suolalla. Koristele basilikanlehdillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!