Pastasalaatti peston ja mozzarellan kera
Pastasalaatti on hyvää ja helppoa lounasta tai päivällistä, ja sopii mainiosti seisovaan pöytään. Helpoiten pääset jos ostat peston valmiina, ja sekoitat salaatin vihanneksista, juustosta ja yrteistä.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 annosta pennepastaa
- 1 dl valmista pestoa
- hieman oliiviöljyä
- 1 punasipuli
- 2 tomaattia
- 2 mozzarellajuustoa
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- mustapippuria
- välimerensuolaa
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Sekoita pasta ja pesto. Lisää hieman oliiviöljyä ja sekoita.
2. Hienonna basilika, säästä muutama kokonainen lehti koristeluun. Suikaloi punasipuli, kuutioi mozzarella ja tomaatit.
3. Kääntele sipuli ja tomaatti pastaan mozzarellan ja hienonnetun basilikan kera. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja suolalla. Koristele basilikanlehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka