Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pastan valmistus pastakoneella

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 100 g durumjauhoja
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

Mittaa jauhot kulhoon tai kasaksi pöydälle. Tee jauhoon kuoppa, riko kananmuna kuoppaa. Ala sekoittaa jauhoja kananmunaan kohti taikinan keskustaa. Sekoita jauhot ja kananmuna tasaiseksi.

Jos taikina on liian kuivaa, lisää vettä teelusikallinen kerrallaan. Vaivaa taikina huolella, käsin alustamiseen menee noin 15. minuutia.

Kääri pastataikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa vähintään puoli tuntia. Kauli pasta koneella ja leikkaa lasagnelevyiksi tai nauhaksi.

Valmistaessasi pastaa yleiskoneen lisälaitteella, seuraa käyttöohjeen reseptiä.

Keitä pasta reilusti al dente.

Makuja-kokki Veera Rusanen valmistaa pastaa itse pastakoneella. Tämä on perusohje yhdelle ruokailijalle. Jos haluat isomman annoksen lisää jauhoja ja kanamunia samassa suhteessa.

Lisää aiheesta:

Pastataikina – itse tehty tuorepasta Hans Välimäen ohjeellaFlatbread eli helppo pannuleipäHasselbackan eli pähkinämäen perunatKinkkumunakasPerunaohukaiset perunamuusistaSudanilaiset maissiohukaiset
PastataikinaMakujaLaktoositonKasvisruokaEdullisetPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Pastataikina
  • 18.02.201300:00
    Makuja

    Pastataikina

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Gluteeniton pastataikina

  • 18.02.201300:00
    Makuja

    Pastan valmistus pastakoneella