Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pastaa villisikakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tähän kastikkeeseen tulevia lihoja marinoidaan ensin kaksi vuorokautta. Se kannattaa muistaa suunnitellessasi ruokaa.

  • Ruokavalio: Laktoositon

Neljälle

  • 600 g villisianlihaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 keltasipulia
  • 20 g juuriselleriä
  • 1 nippu persiljaa
  • 2 porkkanaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ pullo punaviiniä (n. 3 ½ dl)
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 1 laakerinlehti
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 dl lihalientä

Tarjoiluun

  • 4 annosta pappardellepastaa

Valmistusohje

1. Marinointi: Suikaloi liha. Kuori ja hienonna valkosipuli, sipuli, selleri ja porkkanat sekä persilja. Laita kaikki isoon kulhoon ja kääntele mukaan öljy, suola, pippuri ja lihat. Laita jääkaappiin 2 päiväksi.

2. Poimi lihapalat vihannesseoksesta. Paista vihannekset pannussa ja kaada päälle viini ja viinietikka. Anna porista miedolla lämmöllä kunnes viini ja viinietikka ovat imeytyneet kasviksiin. Lisää lihat pannuun.

3. Anna kaiken porista kannen alla miedolla lämmöllä n. 3 tuntia. Lisää pikkuhiljaa tomaatit, laakerinlehti, oliivit ja liemi, vähän kerrallaan. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, tarjoile valmiin kastikkeen kera.

Lisää aiheesta:

Kala-äyriäispastaPastaa häränfileen ja kerman keraSpagetti ja jauhelihakastikeSuikalepihvit kantarellien keraItalialainen sianpotkaNopea ranskalainen lihapata
PastakastikeLiharuokaLaktoositonPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Pastakastike
  • 10.03.201514:53
    Makuja

    Merellinen kastike

  • 18.02.201300:00
    Kanapasta

    Kanakastike pastalle

  • 18.02.201300:00
    Tonnikalapasta

    Pastaa tonnikalakastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Simpukkapasta

    Täysjyväpasta simpukkakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Äyriäispasta

    Pasta frutti di mare