Pastaa pinaatin ja fetajuuston kera
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5680194/landscape16_9/515/290/85d07ce9ce4f7abed73ea55e0c35cfd9/pQ/878931-2406.jpg)
Pinaatti ja fetajuusto ovat oivallinen parivaljakko. Fetajuusto saa lämmetessään mukavan koostumuksen - siitä tulee pehmeää muttei kuitenkaan sulanutta. Paprikan väri ja maku kruunaavat ruoan.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 300 g pastaa
- 250 g kuutioitua fetajuustoa
- 150 g pinaattia
- 2 vihreää paprikaa
- 1 viipaloitu punasipuli
- 5 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Poista pinaatista paksut varret ja kuutioi paprikat. Kuullota paprika ja sipuli 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä isossa paistinpannussa. Lisää pinaatti ja fetajuusto.
3. Kaada lämmin pasta joukkoon ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla. Valuta päälle kolme ruokalusikallista oliiviöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka