Mainos
Mainos

Pinaatti ja fetajuusto ovat oivallinen parivaljakko. Fetajuusto saa lämmetessään mukavan koostumuksen - siitä tulee pehmeää muttei kuitenkaan sulanutta. Paprikan väri ja maku kruunaavat ruoan.

4 annosta

  • 300 g pastaa
  • 250 g kuutioitua fetajuustoa
  • 150 g pinaattia
  • 2 vihreää paprikaa
  • 1 viipaloitu punasipuli
  • 5 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Poista pinaatista paksut varret ja kuutioi paprikat. Kuullota paprika ja sipuli 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä isossa paistinpannussa. Lisää pinaatti ja fetajuusto.

3. Kaada lämmin pasta joukkoon ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla. Valuta päälle kolme ruokalusikallista oliiviöljyä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.