Pinaatti ja fetajuusto ovat oivallinen parivaljakko. Fetajuusto saa lämmetessään mukavan koostumuksen - siitä tulee pehmeää muttei kuitenkaan sulanutta. Paprikan väri ja maku kruunaavat ruoan.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 300 g pastaa
- 250 g kuutioitua fetajuustoa
- 150 g pinaattia
- 2 vihreää paprikaa
- 1 viipaloitu punasipuli
- 5 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Poista pinaatista paksut varret ja kuutioi paprikat. Kuullota paprika ja sipuli 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä isossa paistinpannussa. Lisää pinaatti ja fetajuusto.
3. Kaada lämmin pasta joukkoon ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla. Valuta päälle kolme ruokalusikallista oliiviöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.