Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pastaa pekonilla ja tomaattikastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 4 annosta spagettia
  • 1-2 rkl oliiviöljyä

Kastike

  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • n. 500 g tomaattimurskaa basilikalla
  • halutessasi, 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
  • 200 g pekonia, kuutioina
  • persiljaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta kypsäksi. Kaada vesi pois ja sekoita pastaan öljy.

2. Paista sipulia ja pekonia padassa, lisää tomaattimurska, mausta. Keitä 10 minuuttia.

3. Kuumenna pasta, sekoita siihen juusto ja kaada kastike päälle. Ripottele päälle persiljaa.

Lisää aiheesta:

Taskurapukastike pastallePastaa tomaattien ja oliivien keraPastaa ja paahtopaistikastikettaKöyhän spagettiPastaa kinkkukastikkeellaSpagettia tuoreiden tomaattien ja basilikan kera
Pasta carbonaraPastakastikeLiharuokaGoGreenPääruoatPastat ja nuudelit

Jokaisella italialaisella kotikokillakin on oma tomaattikastikkeensa, joka totta kai on kaikkia muita tomaattikastikkeita parempaa. Oletko yllättynyt? Tuleeko tästä kastikkeesta sinun suosikkisi?

Tuoreimmat aiheesta

Pasta carbonara
  • 01.05.202108:00
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen yhden kasarin pasta carbonara

  • 06.05.201913:54
    Pasta

    Raparpekonipasta eli pasta carbonara raparperilla

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Spagetti carbonara vihannesten ja keltuaisen kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pienen budjetin spagetti

  • 18.02.201300:00
    Pastakastike

    Pastaa pekonilla ja tomaattikastikkeella