Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 4 annosta pennepastaa
  • 175 g savukinkkua
  • 125 g mozzarellaa
  • 4 tomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½ ruukkua basilikaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise tomaatit ja koverra pois siemenet teelusikalla. Leikkaa tomaatit paloiksi ja nostoa kulhoon. Purista niiden päälle valkosipulinkynsi, tiputtele oliiviöljyä ja ripota suolaa.

2. Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi. Kaada pastan keitinvesi ja siirrä pasta lämmitettyyn kulhoon.

3. Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan. Pinnalle vielä mustapippuria myllystä ja basilikanlehtiä.

Valitse hyvä mozzarellalaatu, hieno kinkku ja oikein kypsiä, punaisia tomaatteja, niin tästä yksinkertaisesta, nopeasta ruoasta nousee oikea herkutteluhetki. Korista vielä tuoreilla basilikanlehdillä ja muutamalla kierroksella mustapippuria myllystä.

Lisää aiheesta:

Pastaa, vihanneksia ja parmesaaniaPastaa kinkun ja mozzarellan keraPastaa kananmaksan ja tomaatin kanssaBasilika-parmesaanifrikadelleja pastan keraPastasalaatti peston ja mozzarellan keraKesäpasta
KinkkupastaLiharuokaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkupasta
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Pastaa parsakaalin kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pastaa kinkun ja mozzarellan kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Spagettia kinkun ja tomaattien kera

  • 18.02.201300:00
    Makuja

    Kinkku-kasvispasta

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa