Pastaa kinkun ja mozzarellan kera

Valitse maukas mozzarellajuusto, hyvää kinkkua ja oikein kypsiä, punaisia tomaatteja, niin tästä yksinkertaisesta, nopeasta ruokalajista tulee mahtava. Koristele basilikanlehdin ja mausta mustapippurilla myllystä.

Neljälle

  • 4 annosta pastaa
  • 4-5 tomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 175 savukinkkua
  • 125 g mozzarellaa
  • tuoretta basilikaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Valmistele samalla tomaatit. Halkaise ne ja koverra siemenet teelusikalla. Paloittele tomaatit, laita kulhoon, purista päälle valkosipuli, kaada päälle öljy ja ripottele mukaan suola.

3. Suikaloi kinkku, paloittele mozzarella ja suikaloi basilika.

4. Kaada pastan keittovesi pois ja kaada pasta lämmitettyyn kulhoon.

5. Sekoita tomaatit, kinkku, juusto ja basilika, ja kaada pastan joukkoon. Sekoita, ripottele päälle mustapippuria ja basilikanlehtiä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja