Pastaa kananmaksan ja tomaatin kanssa
Kokeile tarjota broilerinmaksoja kauniisti ruskistettuna yhdessä tuoreen tomaatin ja oreganon kanssa. Valtavan hyvää, rautapitoista ja nopeaa ruokaa. Erityisen terveellistä ruoasta tulee, jos käytät kokojyväpastaa.
Neljälle
- 400 g broilerinmaksoja
- 4 annosta pastaa
- 1 sipuli
- 5 tomaattia
- 1 rkl voita
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl tuoretta oreganoa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa maksat ja leikkaa ne pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli. Puolita tomaatit, kaiva teelusikalla siemenet pois ja leikkaa malto hienoiksi paloiksi.
2. Kuumenna voi ja öljy yhdessä. Ruskista maksoja ja sipulisilppua kauniin värisiksi. Kaada joukkoon balsamico, silputtu oregano ja ripottele päälle suolaa ja pippuria myllystä.
3. Tarjoile pasta broilerinmaksahöystön, tomaattihakkeen ja tuoreen oreganosilpun kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti