Pastaa kananmaksan ja tomaatin kanssa
Kokeile tarjota broilerinmaksoja kauniisti ruskistettuna yhdessä tuoreen tomaatin ja oreganon kanssa. Valtavan hyvää, rautapitoista ja nopeaa ruokaa. Erityisen terveellistä ruoasta tulee, jos käytät kokojyväpastaa.
Neljälle
- 400 g broilerinmaksoja
- 4 annosta pastaa
- 1 sipuli
- 5 tomaattia
- 1 rkl voita
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl tuoretta oreganoa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa maksat ja leikkaa ne pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli. Puolita tomaatit, kaiva teelusikalla siemenet pois ja leikkaa malto hienoiksi paloiksi.
2. Kuumenna voi ja öljy yhdessä. Ruskista maksoja ja sipulisilppua kauniin värisiksi. Kaada joukkoon balsamico, silputtu oregano ja ripottele päälle suolaa ja pippuria myllystä.
3. Tarjoile pasta broilerinmaksahöystön, tomaattihakkeen ja tuoreen oreganosilpun kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti