Pastaa kanafileellä ja pestolla

Välillä yksinkertaisimmat asiat ovat herkullisimpia. Jos valmistat oman pestosi, tästä tulee todella ylellistä – mutta jos sinulla on kiire, voit hyvin fuskata ja ostaa valmista pestoa.

Neljälle

  • 4 annosta pastaa
  • 4 kanafileetä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 nokare voita paistamiseen

Pesto

  • 3 dl basilikanlehtiä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • ½ dl pinjansiemeniä
  • 1 dl raastettua parmesaanijuustoa
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta lävikössä.

2. Pesto: Paloittele basilikanlehdet, pinjansiemenet, parmesaani ja suola tehosekoittimessa. Lisää öljy ja sekoita, kunnes pesto on sopivan paksuista.

3. Mausta kanafileet suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja valkosipulijauheella. Paista ne voissa n. 4 minuuttia molemmin puolin, sisälämpötilan tulee olla 72 astetta. Viipaloi ne viistoiksi siivuiksi ja asettele pastan päälle. Tarjoile peston ja raastetun parmesaanin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja