Välillä yksinkertaisimmat asiat ovat herkullisimpia. Jos valmistat oman pestosi, tästä tulee todella ylellistä – mutta jos sinulla on kiire, voit hyvin fuskata ja ostaa valmista pestoa.
Neljälle
- 4 annosta pastaa
- 4 kanafileetä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl valkosipulijauhetta
- 1 nokare voita paistamiseen
Pesto
- 3 dl basilikanlehtiä
- 4 valkosipulinkynttä
- ½ dl pinjansiemeniä
- 1 dl raastettua parmesaanijuustoa
- 1 hyppysellinen suolaa
- 1 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta lävikössä.
2. Pesto: Paloittele basilikanlehdet, pinjansiemenet, parmesaani ja suola tehosekoittimessa. Lisää öljy ja sekoita, kunnes pesto on sopivan paksuista.
3. Mausta kanafileet suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja valkosipulijauheella. Paista ne voissa n. 4 minuuttia molemmin puolin, sisälämpötilan tulee olla 72 astetta. Viipaloi ne viistoiksi siivuiksi ja asettele pastan päälle. Tarjoile peston ja raastetun parmesaanin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.