Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pastaa ja Créme Ninon -keittoa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

4 annosta

  • 2 dl pastaa, esim. farfallea
  • 2 dl kuutioitua kinkkua tai pekonia
  • 2 salottisipulia
  • 500 g pakasteherneitä
  • 3 dl kermaa
  • 8 dl kanalientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna salottisipuli. Keitä kermaa, lihalientä ja sipulia hiljalleen 5 minuuttia. Lisää joukkoon herneet ja kiehauta. Soseuta keitto teho- tai sauvasekoittimella. Mausta suolalla sekä pippurilla.

2. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada pasta lävikköön.

3. Leikkaa kinkku tai pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista rapeaksi paistinpannussa. Kaada talouspaperille ja anna liian rasvan imeytyä. Tarjoile keitto keittolautasilta. Koristele rapeilla kinkku- tai pekonikuutioilla.

Créme Ninon on klassinen mieto hernekeitto, josta on olemassa monia eri versioita. Tässä reseptissä sen seurana on vaihteeksi pastaa ja kinkkukuutioita. Tehosekoitin tai sauvasekoitin on hyvä apuväline tämän valmistuksessa.

Lisää aiheesta:

Taskurapukastike pastallePapu-pinaattiravioliMaissi-kurpitsapastaPastaa ja paahtopaistikastikettaNopea Mulligatawny-keittoMakarotto pekonin ja herneiden kera
HernekeittoAlkuruoatKeitotLiharuokaKananmunatonGoGreenPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Hernekeitto
  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Vihreä hernekeitto

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Ranskalainen hernekeitto

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Vihreä hernekeitto, muikunmätiä ja ranskankermaa

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Currylla maustettu vihreä hernekeitto

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Kikhernekeitto ja limettimarinoidut herkkusienet