Pastaa chorizon ja rucolan kera
Tästä pastaruoasta tulee haalea koska kääntelet tuoreita rucolalehtiä kuumaan pastaan. Jos haluat, voit vaihtaa rucolan lehtipinaattiin.
Neljälle
- 4 annosta pastaa
- 2 chorizomakkaraa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 kunnon kourallinen rucolalehtiä
- mustapippuria
- suolaa
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Leikkaa chorizo pieniksi, viistoiksi viipaleiksi ja paista ne ilman rasvaa. Viipaloi valkosipuli ja paista makkaran vierellä.
3. Kaada valmis pasta lävikköön. Sekoita makkarat, valkosipuli ja rucola pastan kanssa juuri ennen tarjoilua. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja suolalla. Tarjoile parmesaaniraasteen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan