Pastaa chorizon ja rucolan kera

Tästä pastaruoasta tulee haalea koska kääntelet tuoreita rucolalehtiä kuumaan pastaan. Jos haluat, voit vaihtaa rucolan lehtipinaattiin.

Neljälle

  • 4 annosta pastaa
  • 2 chorizomakkaraa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 kunnon kourallinen rucolalehtiä
  • mustapippuria
  • suolaa
  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Leikkaa chorizo pieniksi, viistoiksi viipaleiksi ja paista ne ilman rasvaa. Viipaloi valkosipuli ja paista makkaran vierellä.

3. Kaada valmis pasta lävikköön. Sekoita makkarat, valkosipuli ja rucola pastan kanssa juuri ennen tarjoilua. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja suolalla. Tarjoile parmesaaniraasteen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.