Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pasta-pekoni-fetajuustomunakas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 3 dl fusillipastaa
  • 6 munaa
  • 6 dl maitoa
  • 1 pieni, suikaloitu purjo
  • 150 g pekonikuutioita
  • 1 dl oliiveja
  • 75 g pinaattia
  • 250 g fetajuustoa kuutioina
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Ruskista pekonikuutiot ja purjosuikaleet oliiviöljyssä ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperiin.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä pekonit, purjosuikaleet ja pasta paistinpannulle ja kaada päälle munamaito. Lisää pinaatti, oliivit ja fetajuusto ja paista miedolla lämmöllä puuhaarukalla sekoittaen. Valmis munakas on väriltään kullanruskea.

Lisää aiheesta:

Pastaa pinaatin ja fetajuuston keraTuore kasvispasta chorizolla ja fetajuustollaMakaronilaatikko pekonin keraVärikkäät fusillinitMakarotto pekonin ja herneiden keraItalialainen maalaismunakas
MunakasLiharuokaPääruoatPastat ja nuudelit

Paistinpannulla valmistat maistuvan munakkaan helposti. Fetajuusto ei sula kokonaan, vaan jää ihanan pehmeäksi ja kermaiseksi. Ruokaan sopii mainiosti myös tähteeksi jäänyt pasta.

Tuoreimmat aiheesta

Munakas
  • 31.08.202412:00
    Kalaruoka

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen peruna-ruusukaalimunakas espanjalaiseen tapaan ja rapeaa kalaa

  • 24.08.202412:00
    Sushi

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan maki-sushimunakasrullat

  • 18.03.202311:30
    Välipalat

    Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakas

  • 14.02.202314:03
    Nopeat ja helpot

    Mikromunakas

  • 29.01.202317:30
    Kasvismunakas

    Harri Syrjäsen texmex-munakas