Pasta carbonara
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678170/landscape16_9/515/290/a003d5072817899642462274d7ea65af/OI/585711-5845.jpg)
Julkaistu
Italialainen klassikko.
Neljälle
- 500 g spagettia
- 300 g pekonia tai savukylkeä, kuutioina
- suolaa ja mustapippuria
- 1 dl kahvikermaa
- 2 vatkattua kananmunaa
- parmesaania
Valmistusohje
1. Keitä pasta kypsäksi. Paista pekoni.
2. Kaada 1 rkl öljyä padan pohjalle ja kaada pasta takaisin. Mausta mustapippurilla ja kääntele. Lisää pekoni.
3. Vatkaa munat ja maito. Ota pata liedeltä ja lisää munakerma, sekoita. Lisää parmesaania maun mukaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka