Pasta Bolognese parmesaaniraasteen kera
Tarjoile spagetin ja raastetun parmesaanijuuston kera.
Neljälle
- 300 g spagettia
- 300 g naudanjauhelihaa
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 keltasipuli, hienonnettu
- 1 porkkana
- 1 juuriselleri
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl voita
- 1 tl jauhoja
- 2 dl lihalientä
- 1 rkl oreganoa
- 1 maustemitta timjamia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 100 g raastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi porkkana. Kuori ja raasta juuriselleri karkeasti. Paista vihannekset pehmeiksi voissa. Lisää jauheliha ja paista kullanruskeaksi.
2. Puuteroi jauhot pannulle ja sekoita. Lisää liemi ja tomaattimurska. Mausta yrteillä, purista mukaan valkosipuli. Anna porista hiljalleen kannen alla 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Tarjoile kastikkeen ja parmesaanin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan