Pasta Bolognese parmesaaniraasteen kera

Tarjoile spagetin ja raastetun parmesaanijuuston kera.

Neljälle

  • 300 g spagettia
  • 300 g naudanjauhelihaa
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 keltasipuli, hienonnettu
  • 1 porkkana
  • 1 juuriselleri
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl voita
  • 1 tl jauhoja
  • 2 dl lihalientä
  • 1 rkl oreganoa
  • 1 maustemitta timjamia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 100 g raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi porkkana. Kuori ja raasta juuriselleri karkeasti. Paista vihannekset pehmeiksi voissa. Lisää jauheliha ja paista kullanruskeaksi.

2. Puuteroi jauhot pannulle ja sekoita. Lisää liemi ja tomaattimurska. Mausta yrteillä, purista mukaan valkosipuli. Anna porista hiljalleen kannen alla 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Tarjoile kastikkeen ja parmesaanin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja