Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pasta Bolognese parmesaaniraasteen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile spagetin ja raastetun parmesaanijuuston kera.

Neljälle

  • 300 g spagettia
  • 300 g naudanjauhelihaa
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 keltasipuli, hienonnettu
  • 1 porkkana
  • 1 juuriselleri
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl voita
  • 1 tl jauhoja
  • 2 dl lihalientä
  • 1 rkl oreganoa
  • 1 maustemitta timjamia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 100 g raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi porkkana. Kuori ja raasta juuriselleri karkeasti. Paista vihannekset pehmeiksi voissa. Lisää jauheliha ja paista kullanruskeaksi.

2. Puuteroi jauhot pannulle ja sekoita. Lisää liemi ja tomaattimurska. Mausta yrteillä, purista mukaan valkosipuli. Anna porista hiljalleen kannen alla 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Tarjoile kastikkeen ja parmesaanin kanssa.

Lisää aiheesta:

BroilerinmaksapastaJauhelihakastiketta ja pastaaSpagetti ja jauhelihakastikeMinestronekeitto ruispastastaBasilika-parmesaanifrikadelleja pastan keraPasta bolognese
JauhelihapastaLiharuokaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihapasta
  • 03.11.202311:03
    Makaronilaatikko

    Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko

  • 13.03.202317:30
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen helppo pasta bolognese

  • 29.01.202010:28
    Jauhelihakastike

    Aito bolognesekastike – ragù alla bolognese

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kiinalaista nuudeleita jauhelihan kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pasta Bolognese parmesaaniraasteen kera