Pasta Alfredo
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5676346/landscape16_9/515/290/9694ae3a9589f08ad3bc708f2e4735bc/dS/872544-3689.jpg)
Ravintola Alfredo oli kuulu ravintola Roomassa 1960-luvulla, ja tämä pastaresepti on yksi sen klassikoista. Emme suosittele laihduttajille, mutta nautiskelijoille sitäkin enemmän.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 150 g saksanpähkinöitä
- 150 g vastaraastettua parmesaanijuustoa
- pastaa neljälle
- 150 g voita
- 1 tl suolaa
- 1 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Paahda saksanpähkinöitä 200-asteisessa uunissa noin kolme minuutin ajan, kunnes ne ovat kullanruskeita. Jäähdytä.
2. Murskaa saksanpähkinät tehosekoittimessa tai yleiskoneessa. Lisää sekoittimeen juusto, voi pieninä paloina sekä suola. Anna kaiken sekoittua hyvin. Vispaa kerma ja lisää mukaan.
3. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Tarjoa Alfredo-sekoitus vastakeitetyn, höyryävän kuuman pastan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka