Pasta Alfredo
Ravintola Alfredo oli kuulu ravintola Roomassa 1960-luvulla, ja tämä pastaresepti on yksi sen klassikoista. Emme suosittele laihduttajille, mutta nautiskelijoille sitäkin enemmän.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 150 g saksanpähkinöitä
- 150 g vastaraastettua parmesaanijuustoa
- pastaa neljälle
- 150 g voita
- 1 tl suolaa
- 1 dl kuohukermaa
Valmistusohje
1. Paahda saksanpähkinöitä 200-asteisessa uunissa noin kolme minuutin ajan, kunnes ne ovat kullanruskeita. Jäähdytä.
2. Murskaa saksanpähkinät tehosekoittimessa tai yleiskoneessa. Lisää sekoittimeen juusto, voi pieninä paloina sekä suola. Anna kaiken sekoittua hyvin. Vispaa kerma ja lisää mukaan.
3. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Tarjoa Alfredo-sekoitus vastakeitetyn, höyryävän kuuman pastan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa