Parsaa mantelivoilla

Nauti parsasadon aikaan.

Neljälle

  • noin 500 g tuoretta parsaa, valkoista tai vihreää
  • 75 g voita
  • 1 pss mantelilastuja

Valmistusohje

1. Valkoiset parsat kuoritaan latvasta alaspäin perunankuorimaveitsellä. Vihreitä parsoja ei tarvitse kuoria, leikkaa pois osa tyveä jos varsi vaikuttaa kuivalta.

2. Laita parsat nuput samaan suuntaan pataan. Keitä hiljalleen kevyesti suolatussa vedessä. Valkoiset parsat pehmenevät 20-45 minuutissa, vihreät 5 minuutissa. Nosta parsat varoen padasta ja valuta.

3. Paahda mantelit kevyesti kuivalla pannulla. Sulata voi ja kaada se kuumana parsoille. Ripottele päälle mantelia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja