Parsaa voi herkutella parmankinkkuun käärittynä dippailussa! Hienostunut alkuruoka tekee vaikutuksen ruokailijoihin
4 annosta
- 4 kananmunaa
- 12 tankoa vihreää parsaa
- 12 siivua parmankinkkua
- 60 g parmesaanijuustoa, raastettuna
- mustapippuria
Valmistusohje
Keitä kanamunia noin 3 minuuttia, niin että keltuainen jää löysäksi ja aseta munakuppeihin. Levitä parmankinkun siivut leikkuulaudalle ja aseta päälle parsa ja parmesaania. Kääri kinkku parsatangon ympärille. Leikkaa munan päällysosa varovasti pois ja dippaa parsa-parmankinkkukääröjä munan keltuaiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!