Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Parmesaanilla kuorrutetut etanat kurkkupedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Himoitsetko etanoita? Kokeile kokki Antti Vahteran reseptiä!

Ainekset

  • 7 etanaa henkeä kohden
  • 1 tuore kurkku
  • 1 rkl raastettua piparjuurta
  • 4 dl smetanaa
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • mustapippuria ja suolaa myllystä
  • ripaus cayennepippuria
  • 30 g raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Kuori kurkku, halkaise pitkittäin ja poista siemenet. Paloittele kurkku sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Huuhtele etanat kylmässä vedessä. Kuullota kurkkukuutiot, piparjuuri ja hyvin kuivatut etanat kevyesti voissa laakeapohjaisessa kattilassa. Lisää smetana, Dijon-sinappi ja mausteet. Anna kiehahtaa ja tarkista maku.

Kaada kurkkukastike ja etanat uuninkestävään vuokaan tai lautaselle ja nostele etanat pinnalle. Ripottele päälle parmesaanijuustoa. Kuorruta 250-asteisessa uunissa tai grillissä noin 5 minuuttia. Herkuttele paahdetun leivän tai patongin kanssa.

Lisää aiheesta:

Etanat valkosipuli-pastisvoissaKampasimpukat paprikaöljyssäYrttikuorrutettu lohi ja rosmariiniperunatMurekeRouhea tomaattikeittoGrillattua kuhaa ja punajuuripyttipannua
EtanatAntti VahteraHuomenta SuomiVideoreseptitAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Etanat
  • 18.02.201300:00
    Huomenta Suomi

    Grillietanat tomaatti-yrttikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Etanat valkosipuli-pastisvoissa

  • 18.02.201300:00
    Antti Vahtera

    Parmesaanilla kuorrutetut etanat kurkkupedillä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lihansyöjät: Grillietanat