Parmesaanilastut

Parmesaanilastuilla korvaat helposti kaupan sipsit!

Ainekset

  • 700 ml parmesaanijuustoa sekä hienoksi että karkeaksi raastettuna

Valmistusohje

- Levitä kuumalle pannulle kolmasosa raasteesta.

- Paista, kunnes juusto on kullanruskeaa.

- Kun juustolevy on jäähtynyt, lohko siitä pieniä lastuja ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!