Parmesaanikeittoa kinkun ja pastan kera
Tämä on todella erilainen keitto! Se on helppo ja nopea valmistaa. Tyypilliset italialaiset parmesaanijuuston ja parmankinkun maut tekevät siitä mehevän ja maukkaan. Sauvasekoitin on hyvä apuväline, mutta voit myös vatkata juuston keittoon.
Neljälle
- 3 dl pastaa, esim. farfallea
- 1 l kanalientä
- 2 dl parmesaaniraastetta
- 8 viipaletta parmankinkkua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä kanaliemi, lisää pasta ja keitä pehmeäksi.
2. Siivilöi pasta, sekoita liemi ja parmesaanijuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Asettele pastaa ja suikaloitua parmankinkkua syville lautasille, kaada keitto päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka