Parmankinkkua ja piparjuurijuustoa

Tällä ruokalajilla on italialainen esikuva. Siihen tulee ilman muuta paperinohuita parmankinkkuviipaleita tai muuta ilmakuivattua kinkkua. Ja juuston tulee maistua vahvasti piparjuurelta ja miedon happamalta rahkan ja ranskankerman ansiosta.

Neljälle

  • 400 g parmankinkkua ohuina viipaleina
  • 1 dl rahkaa
  • ½ dl ranskankermaa
  • 1 pieni pala piparjuurta
  • suolaa ja valkopippuria
  • sesongin salaattia

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta piparjuuri.

2. Sekoita piparjuuri, rahka ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita tasaiseksi massaksi.

3. Asettele huuhdellut salaatinlehdet, kinkku ja piparjuurijuusto kauniisti lautasille.

Parhaat ruokaohjelmat