Mainos
Mainos

Parmankinkku-grissinit ja pestokastike

12 siivua ilmakuivattua kinkkua

12 grissini-leipätikkua

rasia rucolaa

1 puntti basilikaa

1 puntti persiljaa

½ dl pinjansiemeniä

1 valkosipulinkynsi

oliiviöljyä

suolaa, pippuria

Valmistusohje

Levitä ilmakuivattu kinkkusiivu leikkuulaudalle. Levitä kinkun päälle haluamiasi yrttejä ja pinjansiemeniä. Kääri kinkku leipätikun ympärille tiukasti sinetiksi.

Valmista pestokastike laittamalla basilika, persilja, valkosipulinkynsi ja pinjansiemenet leikkuriin. Koneen pyöriessä lisää sekaan oliiviöljyä kunnes peston rakenne on löysähkö tahna. Mausta suolalla ja pippurilla. Dippaa leipätikkuja pestoon ja nauti!

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.